sexta-feira, 3 de outubro de 2014

Legitima aparare dex

23 Nov 2014 Atata doar ca ale mele critici ar trebui considerate legitima aparare. Eu atac doar prostia cu care tu vrei sa ma indobitocesti. Undeva, candva. 5 Ian 2014 AUTOAPARAREA – INTRE REACIA LA AGRESIUNE I LEGITIMA APARARE. aprilie 4th, 2013 Dan. Ideea de autoaparare acopera o gama. 27 Feb. 2014 Citat dex. Ha hacred ca umorul a evadat din articolul tau. Ce stim. Din ce-am auzit Lupul Albastru 1 da limbi de spaima, in legitima aparare.


Editia din 1975 a DEX-ului a aparut sub egida Institutului de Lingvistica al. ci, intotdeauna, de replica data – in legitima aparare – unor straini (fie ei indivizi. 4 Dec 2013 Neavand probe contrarii, procurorii iau in calcul, cel putin deocamdata, varianta de legitima aparare.


31 Mar 2010 esti in legitima aparare, nu iti este amenintata integritatea fizica sau viata. si cine garanteaza ca il folosesti doar pentru aparare. „In principiu, eu sunt convins ca, daca agresorul are cazierul cat DEX-ul si tu n-ai deloc.


Articole Archives - CS Pontica


Asadar, de ce sa mai invinovatim DEX-ul cand ordinea pe care ei o proclama e insasi. Anarhistul se afla intr-o stare de legitima aparare impotriva societatii. 29 Mar 2013 Legitima aparare. Cat despre faptul ca astia fac copii, cu regret va spun ca usorusor devin extremist in cel mai dur sens al termenului.


Catavencii - Sa-l inchida cineva pe Horia Georgescu!


27 Mai 2012 Sa fie oare simple manifestari nationaliste aceste reactii de aparare ale sinelui. romana s-a englezificat de cand au aparut tehnologiile, iar in DEX au intrat si. Legitima aparare este recunoscuta de toate legislatiile lumii. Sa il loveasca ( atata timp cat respectivul elev nu incearca sa il agreseze pe profesor, pentru ca atunci profesorul ar fi in legitima aparare). 27 Mar 2009 Auziti: cica nu e considerata legitima aparare impuscarea unui hot. in DEX) care si`au umplut burtile si conturile pe spinarea poporului] si.

9 Mar 2014 Am cautat prima data in DEX: SECURITATE s. f. 1. Sa imi cumpar un pistol i data viitoare sa ii trag un glon in cap in legitima aparare. 26 Mar 2014 Conform DEX, pentru acelai sau aceeai avem urmatoarea. catre Adrian IOVAN a fost declarat act in legitima aparare si nici macar nu s-a.


27 Nov 2013 Eu propun sa scoatem cuvantul rom din dex si sa ramana numai t****:) Trecand peste faptul ca sunt tigani cei doi au fost in legitima aparare.


Discutii asupra caracterului national - Ion Coja


5 Feb. 2012 In LEGITIMA APARARE. Cuvantul DEX-ului nu e chiar un capat de tara -- toti mai “redactam” la repezeala si ne trezim tradand limba despre. 29 Aug 2008 Editia din 1975 a DEX-ului a aparut sub egida Institutului de. ci, intotdeauna, de replica data – in legitima aparare – unor straini (fie ei indivizi. 17 Aug 2014 de locul unde au avut loc manifestatii in urma uciderii lui Michael Brown, in varsta de 18 ani, sambata, de catre un politist in legitima aparare.

Nenhum comentário:

Postar um comentário

Observação: somente um membro deste blog pode postar um comentário.

Postagens populares