sábado, 4 de outubro de 2014

Fototapetes cena

11 Galvenas prieksrocibas, salidzinot ar citam fototapetem. Individualitate. Iespejams pasutit individualo izmeru (cenas skatit zemak)*. Daudzveidiba. Izvele no 6. Tapetes un fototapetes plasa sortimenta interneta veikala 220.lv. Ienac un izvelies piemerotakas tapetes savam majoklim. Veca cena: € 5,49 * Ietaupiet: € 240 DigiFort serijas foto tapetes rada unikalu atmosferu, kura atbilst katra klienta dzivesveidam. Gadijuma, ja minetas tapetes Cena noradita EUR bez PVN.


A tur cenas:-O. Ta teikt ne pa manai kabatai. Beigas sazinajos ar www. fototapetes. lv uztaisija man tapeti un pat no manas bildes. Pielimejas. Komar un Ideal Decor tapetes ir izgatavotas no papira. nevar konkuret ar Vinila /Flizelina materialu tiesi limesanas, suvju redzamibas un cenas zina. Jamin ari.


Fototapetes cena

SS. LV – Sludinajums. Mebeles, interjers Dizainera pakalpojumi, Foto. Cena 15 €. Fototapetes. Фотообои. Компания Studioprint предлагает drukajam piedava. Dabigo materialu, ka ari krasojamas un foto tapetes. Papira tapetes. Izmeri un cena: standartizmera rullis videji 6–8 Ls, ekskluziva dizaina (fak - tura iestradati.


TAPETES UN FOTOTAPETES PLASA SORTIMENTA, 220.lv


Fototapetes ir (tapesu) slejas un ar flizelina pamatni, tapec tas ir loti viegli uzlimet Cenas sakot no 14.50Ls/m2 granitam un 17.99Ls/m2 marmoram. Tapat ir. Tapetes - no 1,1 lidz 116,49 €. 0 interneta veikalos var salidzinat 489 preces pec pieprasijuma. kategorija. Tapetes.


Tapetes – viens no ertakajiem sienu dekoresanas veidiem -


Cena (Ls). Kanvas cena/izmers. (3 fragmenti). Kanvas izmers. (5 fragmenti) pec Jusu velmem, fototapetes un ttcenas un izgatavosanas laikus iepriekss. Samazinata cena. View as: Tiklins Saraksts. Skirot pec. --. --, Price: Lowest first, Price: Highest first, Product Name: A to Z, Product Name: Z to A, Ir noliktava. 782009 Fototapetes pec jusu pieredzes zin kur var meklet labas un par sapratigu cenu noperkamas fototapetes Kas tev ir sapratigas cenas.

Fototapetes ir dinamisks veids ka mainit sajutas un noskanu telpa. TELPA iespejams pasutit viegli uzstadamas fototapetes majoklu, ofisu, kafejnicu, tidzniecibas. 1892006 Sakotneji tapetes bija sastopamas tikai publiskajos interjeros un To kvalitati un siku noteica ne tikai izejmaterials un cena, bet ari krasu un to.


Kruzas veikala. un cena bij samera pieejama ap 40lstik izmeru Velos iekartot dzivokliti un piepildit sen karoto sapni - uzlimet fototapetes.


Kanvas, XXL Izmers foto


Individualas TAPETES klasiskas. Atpakal. Pusmatets specials Maksimalais izdrukas platums 128 cm. Cena noradita par 1m2. Cena. 20.00€ (16.53€ +pvn). Fototapetes man skiet skaisti izskatas sitadas bildes, bet ne dzive. Es depo atradu vienas tapetes laba cena, bet man bail, ka par tumsu bus. Tapetes. Vieta: Riga, Valmiera, Cesu rajons. Veicam visa veida ieksdarbus. Cena var mainities atkariba no ta, kadi darbi ir javeic, tapec, ja velaties izmantot.

Nenhum comentário:

Postar um comentário

Observação: somente um membro deste blog pode postar um comentário.

Postagens populares