domingo, 31 de agosto de 2014

Fototapetes virtuve

16.8.2013 Ja virtuves skapisi apnikusi, nesteidzies no uzreiz izmest. Kad krasa nozuvusi, limejam fototapetes, kuras pec limes nozusanas parklaj ar 2. Virtuves no Italijas Tapetes Fototapetes Vieta: Valmieras rajons Stazs: 8 gadi Izgatavojam Tel: 64221656, info@fototapetes. lv Apskatits 15083 reizes. Virtuve ·. Majas ierices ·. Virtuves mebeles un aprikojums ·. Stikla skiedras un FOTOTAPETE 1- 607 184X127CM. Tapetes FOTOTAPETE 2- 1884 92X220CM.


Lidz ar to sis tapetes var izmantot jebkuras telpas, sakot no virtuves lidz pat Fototapetes parasti tiek drukatas uz papira un attels ir sadalits 4 vai 8 dalas savu. Skatit ari kataloga: Virtuves dizains. Produkti, pakalpojumi, atslegvardi, nozares Virtuves dizains Skatit vairak Virtuves furnitura Skatit vairak Fototapetes.


3.7.2006 Pirms gadiem 25 veikalos bija noperkamas fototapetes ar dazadam telpa – viesistaba, gulamistaba, bernu istaba, virtuve, vannasistaba.


Fototapetes, Meistari. lv - Latvijas meistaru katalogs


Fototapetes ·. S lielums (1 dalas) ·. M lielums (2 dalas) Virtuvei. Ir 19 produkti. Radit ka: Tiklins Saraksts. Skirot pec. --. --, Price: Lowest first, Price: Highest first. Daudzveidigaja tapesu piedavajuma ir fototapetes, vinila un flizelina tapetes, ka ari neatkartojumu akcentu gan bernistabai, gan ari virtuvei vai gulamistabai.


Tapetes, Interjeram, RIPO. LV


Mebelu skices, bernu mebeles, virtuves iekartas, meistari, virtuves mebeles, viesistabu iekartas, fototapetes, transformejamas gultas, (transformejama gulta). Tie var but koka, koka imitacijas, ar stikla, metala, adas apdari, ar tekstila elementiem, ar zimetam ilustracijam vai fototapetes veida. Pat nelielas joslas ielaidums. 15122014 Musdienas fototapesu sortiments ir loti plass - tas ir kluvusas Fototapetes noteikti neaizstas atputu pie juras, tacu aizmigt, veroties sada skata, ir ipasa bauda. citas telpas ·. Vannasistaba, tualete, dusa ·. Virtuve, edamistaba.

Lauku majas interjera dizains: Sisprojekts ir majai arpus Rigas un tas veidots lauku stila, viesistaba, kas apvienota ar virtuvi majas saimniece velejas pieskirt. Fototapetes virtuve

Kalendari ·. Lietussargu apdruka ·. Suveniri ·. Vizitkartes. Interjera dizains. -. Fototapetes ·. Kanvas jeb fotogleznas ·. Magneti XXL ledusskapim ·. Virtuves paneli.


Zl. lv: Bitman, mebelu razosanas birojs, Mebeles pec


20.6.2012 Virtuve ir viena no funkcionalakajam un lidz ar to ari visintensivak Uz sienas var limet ari audumu, fototapeti vai izdrukatu fotografiju. 2102013 Foto tapetes ir viens no veidiem, ka padarit interjeru visnotal originalu, tematisku un bagatigaku. Attistoties tehnologijam, pasas foto tapetes. Mazgajamas tapetes virtuvei fototapesu razosana, izgatavosana pec individuala pasutijuma, tapetes, sienas uzlimes, flizu uzlimes, tirdznieciba gan vairuma gan.

Nenhum comentário:

Postar um comentário

Observação: somente um membro deste blog pode postar um comentário.

Postagens populares