quinta-feira, 16 de julho de 2015

Stikla skiedras tapetes cenas

Piedavajam stikla skiedras karogu mastus augstuma no 6m lidz 12m. Standarta komplektacija vai ar papildus elementiem un funkcijam, tadiem ka Banner Bar. Stiklaskiedras siets ·. Celtniecibas vate ·. Putuplasts ·. GIPSKARTONS ·. GIPSKARTONA Cena, Razotajs. No, Lidz: (100) SM zils rupja. Stiklaskiedras siets. Dazadu veidu krasojamas tapetes liela izvele par zemam cenam buvmaterialu interneta veikala Tassoglas G100N (Sofia) krasojamas stiklaskiedras tapetes.


Mineraliem apmetumiem, betonam, cementam skiedru platnem, cinkotam virsmam, cieta PVC, kokam, stiklaskiedras tapetem, strukturetam tapetem u. t.t. Ipasibas: izturiga pret Att. Nosaukums, Tilpums ( l ), Ardarbiem, Ieksdarbiem, Cena. Att. Nosaukums, Par Produktu, Iepakojums, Cena (EUR/gab.) Vienibu skaits Poliestera, stikla skiedras un auduma tapetem. Pamatvirsmas var but gan.


2.4.2012 Sveicinati! Paldies par izradito interesi! Saja galerija ir iespejams aplukot un izveleties piemerotako no 10 dazadiem stiklaskiedras tapesu. 752008 Ir vairaki iemesli, kapec stiklaskiedras tapetes var uzskatit par modernam neka veikala noperkamas fototapetes, kuru videja cena ir ap 20 Ls.


Stiklaskiedras siets > SILTINASANAS MATERIALI > CELTNIECIBAS


Cena: Ls 26.05 (EUR. 37.07).-10L. Metylan Universal Premium lime, kas paredzeta visa veida tapetem. Metylan Ready&Roll stikla skiedras tapesu lime Noklatas ar nedegosu stikla skiedras audu - mu. Pateicoties ar skiedram armetam augstas kvalitates. Pec papira un stikla skiedras tapesu limesanas vai pirms.


TASSOFIX lime stiklaskiedras audumiem un tapetem - Limes


Pinums, Plakans, gluds. Auduma eges mala, mm, 5-8. Diegu skaits uz 1 cm. skeros, 19 ± 1. audos, 11 ± 0,5. Blivums, g/m2, 420 ± 20. Biezums, mm, 0,37 ± 002 Stiklskiedras tapetem, apmetuma un bеtona virsmam, dazadiem platnu Cena, Ls. 1,99 (2,29). 4,31 (4,94). 7,60 (8,86). 13,99 (16,89). Krasotaju lente. Stikla skiedras tapetes. • specialas tapetes (korkis, niedres u. c.) papira tapetes. • izplatitakas un plasak lietojamas tapetes. • lime tiek uzklata tiesi uz tapetem.

Ar dispersijas krasu parklatu virsmu izlidzinasanai. stikla skiedras tapesu virsmas nolidzinasanai un malu veidosanai ar stura sinam. Paredzeta ieksdarbiem. Nosaukums: TASSOFIX lime stiklaskiedras audumiem un tapetem. Kods: VI01042012. Precu grupa: Buvkimija >> Limes. Cena: 19.82 EURgab. *bez PVN.


Visas izmaksas, kas saistitas ar tehniskaja specifikacija mineto buvdarbu pilnigu Esoso sienu tapesu pielabosana, sagatavosana, bojato vietu stiklskiedras.


SIA Latvijas Kimija - Stiklaskiedras audums TG 430 - Chemical. lv


Paredzets izmatot tapetes, audumu vai ari flizes. gatavotas vai nu no papira vai ari no stikla skiedras. Ir ari paslimejosas lentes. Ieteicams lietot papira lentes. 2732009 Tapetes - Maja - Majai un darzam Tapesu razosanas tehnologijas lauj panakt no dabigiem vai maksligiem materialiem, ar loti plasu cenu diapazonu. Krasojamas tapetes medz but no papira, vinila vai stiklskiedras. Panelu sapresetie salmi ir aplimeti ar stikla skiedras sietu un kartonu, tapec sienas virsma pec samontesanas un suvju Salmu sienu var krasot, limet tapetes, likt flizes. Paneli ir tik Paslaik salmu panelu cena ir aptuveni Ls 10m + PVN.

Nenhum comentário:

Postar um comentário

Observação: somente um membro deste blog pode postar um comentário.

Postagens populares