sábado, 18 de abril de 2015

Vinila tapetes cenas

27.3.2009 Tapetes - Buvmateriali Tapesu razosanas tehnologijas lauj panakt no dabigiem vai maksligiem materialiem, ar loti plasu cenu diapazonu. Piedavajuma ari paslimejosas vinila tapetes ar pamatne iestradatu limes slani. CASCO LENTUS ir speciala lime stiklskiedras tapesu un vinila sienas segumu ( ar papira apaksslani) pielimesanai sausas telpas. Paterins 3 – 5 m/L. Vinila (sintetiskas, ar mazu gaisa caurlaidibu) tapetes ir divas kartas. Ienesot jaunas krasas sava majokli, ja velies parmainas un parlimet tapetes - so tapesu.


STUDIOPRINT kompanija piedava foto tapesu izdruku. Pedejo 3 gadu laika kompanija razo DigiFort vinila tapetes struklu izdrukai Foto tapesu cena. Vinila tapetes atskiras ar dazadam teksturam un zimejumiem. tapesu materials ir visizplatitakais, jo papira tapetem ir laba kvalitate par pietiekami zemu cenu.


Vinila tapetes cenas

( Kg ), Cena Pasizlidzinosa masa gludu un vienmerigu, 1- 45 mm biezu slanu veidosanai zem flizu gridas, paklaja, vinila gridas pamatnem, u. c. TAPETES. 1272007 Tapesu cenu un sortimenta klasta izvele ir liela, garantejot pieejamibu Vienkarsas papira tapetes rullis noperkams sakot no Ls 1, vinila.


Bnkurshi. lv - Tapesu lime 15l LENTUS - Laba cena


Razotajs: JUVITA, Danija. Preces kods: 6440-03. Mervieniba: gab. Tips: Vinila tapetes. Krasa: dzeltena. Izmers: 0,53 x 10,05 m. Cena: 18.27 EUR. pievienot. Komar un Ideal Decor tapetes ir izgatavotas no papira. Kada atskiriba ir starp Vinila/Flizelina un Smoth/Flizelina materialiem serijas materialiem nevar konkuret ar Vinila/Flizelina materialu tiesi limesanas, suvju redzamibas un cenas zina.


2013 - Tames. lv


Sienu sagatavosana krasosanai (vecas krasas vai tapesu nonemsana, sienu un Vinila tapesu limesana ar sienu sagatavosanu (veco tapesu nonemsana. Pedejo 3 gadu laika vinila tapetes Solo Wallart razo augstas kvalitates vinila tapetes uz Vinila parklajums: 210 + 15 g/m2. Artikuls, Apraksts, Cena, €, Skaits. Cena: Ls 26.05 (EUR. Tekstila segumu (ar, piem. sintetiska materiala apaksslani), vinila, dabiskas. Metylan Vlies Premium tapesu lime ir paredzeta strukturtapesu jeb samta un uz samta bazes izgatavotu gludu un reljefu tapesu limesanai.

19.11.2013 KLASISKAS SVECES CENA sakot no: Vispopularakas ir klasiskas. Vinila tapetes ir viens no popularakajiem tapesu veidiem, jo perfekti imite. 63 Krasojamo vinila tapesu limesana, m2, 1.00, 0.70, 0.10, 1.80. 64, Sienu 66, Sienu vienkarsa flizesana (flizu cena 6,0Ls+PVN), m2, 6.00, 7.30, 0.20, 13.50.


10.9.2011 Papira tapetes ir gruti kopjamas. Vinila tapetes sienam nelauj elpot. Turpreti stiklskiedras tapetem piemit virkne pozitivu ipasibu. Stiklskiedras.


Skatities cenas - HANDYMENSERVICE. LV


Zvaniet, lai precizetu cenu un specifikaciju. Vinila tapetem ir visplasakas izmantosanas iespejas. Medz but gan Ari krasojamas tapetes ir izgatavotas no vinila. Tapetes vinila PALITRA G. Premjera 0.53mx15m2178-22. Nosaukums, EAN svitrukods, Merv. Skaits, Cena. Tapetes vinila PALITRA G. Premjera. Ar kadu cenu butu jarekinas par kvm siem paklajiem 2) viena telpa Tapetes pirku MNL, dubultplatas vinila, bet tas ir diezgan dargas.

Nenhum comentário:

Postar um comentário

Observação: somente um membro deste blog pode postar um comentário.

Postagens populares