segunda-feira, 16 de fevereiro de 2015

Portativul muzical

Si portativul muzical la intersecti il ajuta. Treaieste-n clape ca-n lumini, la miez de haruri si dezastre, in acordeonsaitul orb sta insusi soarta lumii noastre. 12 Aug 2009 Aceste trasaturi diferentiaza un sunet muzical de un zgomot. va utiliza in evolutia sa portativul muzical – elementul principal de referinta in. 13 Oct 2014 Zis si facut – individul a inlocuit firele electrice cu portativul muzical si pasarile cu note muzicale. Ce a iesit Va invit sa ascultati. Foto Credit.


21 Mar 2011 Etichete: Corina Chiriac, Dance World, Festivalul Portativul Muzical, la Ploiesti, la Festivalul Portativul Stelutelor, condus de Vali Pascali. Portativul muzical avea initial, unsprezece linii si zece spatii. In timp plecand de la premise simple de inteles, forma inestetica si greoaie atat in scris, cat si in.


Primaria Municipiului Falticeni si Compania Artistica Mix Music Show Bucuresti organizeaza spectacolul interactiv, educativ muzical si umoristic “Portativul. Inestimabil tezaur muzical – sub forma creatiei populare si a celei culte – manifestandu-se Dupa modul de intrebuintare, portativul muzical se foloseste in.


Comunitate - Muzica psaltica: Lectii de muzica psaltica


4 Feb. 2015 Aceasta si-a tatuat pe picior o fundita si un portativ muzical. doua momente care imi sunt proprii: portativul muzical este muzica, sensul vieii. Portativul muzical reprezinta muzica – sensul vieii mele i fundia semnifica feminitate, cochetare. El reprezinta muzica mea, care i ea este una feminina i.


Sfarsitul iernii pe portativ!, Rasunetul


9 Oct 2014 Pentru a reusi acest fapt Jarbas Agnelli a inlocuit firele electrice cu portativul muzical facand ca fiecare pasare sa reprezinte o nota muzicala. 5 Iul 2010 Portativul muzical, compus atunci doar din doua linii paralele, apreciat de specialistii in materie ca fiind printre primele de acest fel din Europa. 13 Feb. 2014 Intre orele 10.30 – 12.00, primul spectacol, dedicat copiilor, intitulat „Portativul muzical “ va fi interactiv, fiind invitati si antrenati sa cante de.

18 Feb. 2014 Primul “instrument” muzical este considerat a fi chiar vocea umana care poate produce diverse Acum prinde contur si portativul muzical. 27 Feb. 2014 Pe langa textele elevilor creativi de la Palat, pe subiectul „Melodia din biblioteca iernii”, pe portativul muzical au fost prinsi fulgi netopitori.


Portativul muzical

Am reusit sa intelegem mai bine “fenomenul muzical”. Multi colegi. portativul muzical si o lista de butoane reprezentand notele muzicale de baza: Aceasta.


Muzica naturii – Impresionant, Blogosfera


30 Iun 2010 Cheia codului folosit de Platon consta in portativul muzical grec, alcatuit din In portativul grec, unele note sunt armonioase, placute auzului. 7 Dec 2012 incluzand colinde cunoscute si mai putin cunoscute din judetul Alba, transpuse pe portativul muzical de prof. Mariana Lungu (Liceul de Arte). Notei pe portativ cu diverse valori. S4: scrie nota La pe portativ, cu diverse valori. Scrieti nota La pe portativul muzical cu valorile: doime, optime, patrime.

Nenhum comentário:

Postar um comentário

Observação: somente um membro deste blog pode postar um comentário.

Postagens populares