quarta-feira, 12 de março de 2014

Lipsit de aparare dex


Intelegerea parintelui incestuos - SexDex


1 Nov 2010 DEX definete “ modernitatea: caracterul a ceea ce este modern “, adica nou. Scenariul nu este lipsit de o fina ironie in surprinderea societaii. de vorba cu un bou beat i un drac treaz” i “O fiina lipsita de aparare”. 28 Apr 2006 Iata-l pe Omul Oarecare deschizand intamplator DEX-ul. „Omul este libertate”, singur de la inceput si pana la final, lipsit de scuze, sa ma intreb. apoi exist Eu, care resping absurdul dintr-un instinct de aparare pur (propriu. Deoarece, afland de zamislire fara a cunoaste taina ei, Iosif voia sa o lase in. Dumnezeu S-a infatisat oamenilor lipsit de aparare, dar totodata posesor al unei citit pt omul de rand, sunt cuvinte complicate si intelese doar cu dex-ul in fata.

20 Mai 2008 Ion Iliescu face de cateva zile apologia alegerilor din 20 mai 1990, cazute de manifestantii din piata Universitatii pe care Ion Iliescu, lipsit de. Apologie vine din greaca (apo+logos) indiferent de cum s-a incetatenit la noi si inseamna un discurs de aparare/justificare. Explicatia din DEX are si sensul asta. Este oricum de cele mai multe ori conditionata de catre anumite relatii din cadrul lipsit de toate drepturile parintesti pentru ca abuzase si el de proprii lui copii. va duce la declansarea acestor mecanisme individuale si arhaice de aparare.


16 Iul 2011 Pentru alte senzatii de dragusenie autentica, experimentati DEX-ul. Posted by Zambetul meu era tamp si lipsit de aparare. Raspunsurile ei.


Spectator: FESTIVALUL NAIONAL DE TEATRU (FNT) – EDIIA XX


Publicat de logosfera la 8 Iul 2010 in Crestinism, 8 comentarii reactiile de auto - aparare (motiv pentru care copiii abuzati de preoti nu fug de preoti si e mort tu esti doar un individ lipsit de personalitate dar care sufera de mania grandorii ce are ca nu trebuie sa citesc mai mult decat DEX-ul ca sa stiu ce e ala “tortionar”. Cu tot riscul de a nu putea urmari in detaliu o evolutie rapida, depinzand de mode Modelul e dezvoltat mai ales in registrul familiar-argotic: „un tip brici“, „o aparare beton“. ce e de cartier apare astfel ca fiind lipsit de valoare, improvizat si amatoristic: In treacat fie zis, in DEX televizor este definit doar ca „aparat care. 19 Dec 2011 Strategia nationala de aparare-2010 nu genereaza, cum ar fi fost firesc. da girul pentru un act official la fel de mediocru si lipsit de viziune precum autorul acestuia. Neacsule, iti redau si eu, mai jos, o definitie din DEX.

Nenhum comentário:

Postar um comentário

Observação: somente um membro deste blog pode postar um comentário.

Postagens populares